Om oss

Vår klare visjon er å ivareta våre kunders øyehelse på best mulig måte gjennom faglig profesjonalitet og moderne klinikk.

                

Optometrist/optiker og innehaver Knut Luraas, MSc., PhD etablerte Rjukan Synssenter Optometri i 1981. Knut er utdannet ved Høgskolen i Sørøst-Norge (tidl. Kongsberg Ingeniørhøgskole), han har mastergrad i klinisk optometri fra Salus University. Philidelphia, USA og doktorgrad innen optometri og synsvitenskap fra Cardiff University, Wales, UK. Doktorgraden involverer funksjonstesting av pasienter med glaukom (grønn stær). Knut er engasjert i Norges Optikerforbunds forskningsutvalg og forskningsprosjekter i denne forbindelse.

                                            
                                                 

Optometrist/optiker Marthe Haukaas, BSc er utdannet ved Høyskolen i Buskerud og Vestfold i 2007. Hun har spesialfelt innen barn, syn og læring. Det betyr at hun jobber spesielt med synsutvikling og funksjonelle synsproblemer (eks. som ved lesevansker og ved dysleksi) hos barn og voksne. Marthe arbeider også med kontaktlinser ved Rjukan Synssenter Optometri og har ansvaret for sliping av brilleglass m.m. Marthe har alltid et smil på lur.
                                                                                                                                                                                                                                                                                          
                                                               

Optikerassistent og butikkansvarlig Lise Grønskei, BSc er utdannet ved Høyskolen i Ålesund innen eksportmarkedsføring. Lise har ansvaret for den daglige driften av forretningen og for å ivareta våre kunder på best mulig måte. Lise er en ivrig trimmer og er leder samt instruktør for Friskis&Svettis Tinn.