Om oss

Vår klare visjon er å ivareta våre kunders øyehelse på best mulig måte gjennom faglig profesjonalitet og moderne klinikk.

                

Optometrist/optiker og innehaver Knut Luraas, MSc., PhD etablerte Rjukan Synssenter Optometri i 1981. Knut er utdannet ved Høgskolen i Sørøst-Norge (tidl. Kongsberg Ingeniørhøgskole), han har mastergrad i klinisk optometri fra Salus University. Philidelphia, USA og doktorgrad innen optometri og synsvitenskap fra Cardiff University, Wales, UK. Doktorgraden involverer funksjonstesting av pasienter med glaukom (grønn stær). 

                                            
                                                                                                                                                                                                                                                                                
          

Optikerassistent og butikkansvarlig Lise Grønskei, BSc er utdannet ved Høyskolen i Ålesund innen eksportmarkedsføring. Lise har ansvaret for den daglige driften av forretningen og for å ivareta våre kunder på best mulig måte. 


Silje Grindalen jobber som optikerassistent. Hun er født og oppvokst på Rjukan, og har lang butikkerfaring fra lokalmiljøet. Silje har god kunnskap om form og farge som kommer til nytte ved valg av briller. I våre utstillingsvinduer viser hun også sine kreative evner. For Silje er service og kundetilfredshet det viktigste. Fjell er fritid for Silje.