1-Day Acuvue

1-Day-Acuvue

Endagslinser

Denne linsen produseres ikke lenger. Kontakt optikeren din for hjelp til å finne nye linser du kan bruke.

 

 

Ekstra tynne endagslinser med beskyttelse mot UV-stråler (beskytter den delen av øyet som er dekket av kontaklinsen). Linsene er også svakt farget (håndteringsfarge) så de er lette å se og håndtere når du skal sette de inn og ta de ut.

Produsenten har for tiden leveringsproblemer på enkelte styrker så det kan hende du mottar 1-Day Acuvue Moist i steden. Det er en en mer avansert og dyrere linse, men du får den uten tillegg i prisen. Du trenger ikke ny tilpasning hos optiker for å bruke 1-Day Acuvue Moist i steden for 1-Day Acuvue.

Pakkestørrelse

Høyre øye

{{foo.selectedPackage.price * rightEye.selectedQuantity.value}},-

Du må velge kurve

Du må velge Diameter

Du må velge Antall

Du må velge Color

Du må velge Add

Du må velge Sylinder

Du må velge Akse

Venstre øye

{{foo.selectedPackage.price * leftEye.selectedQuantity.value}},-

Du må velge kurve

Du må velge Diameter

Du må velge Antall

Du må velge Color

Du må velge Add

Du må velge Sylinder

Du må velge Akse

Du må fylle ut feltene

Totalt {{foo.selectedPackage.price * rightEye.selectedQuantity.value + foo.selectedPackage.price *leftEye.selectedQuantity.value}},-

{{(foo.selectedPackage.price * rightEye.selectedQuantity.value + foo.selectedPackage.price *leftEye.selectedQuantity.value) >= 500 ? "Gratis frakt på dette kjøpet" : "Kr 50 ,- i frakt på dette kjøpet"}}

Vi lagrer dine korreksjoner til neste gang du trenger linser. Logg inn for å se dine siste kjøp og anbefalte linser. Trygt og enkelt.